Wat kunnen we voor u betekenen?

DFA is een administratiekantoor dat de cijfers van uw administratie duidelijk toelicht, zodat het verhaal ook voor een ondernemer zonder gevoel voor cijfers vatbaar is. Niets hoeft in de weg te staan bij een succesvolle ondernemerschap. Het maakt niet uit of u een startende ondernemer bent, of een middel groot bedrijf, u krijgt alle aandacht die u verdient. Hierbij kunt u ook rekenen op continue ondersteuning en advies aan het einde van elke maand/kwartaal. Door u op deze manier te begeleiden, heeft u totaal grip op uw ondermening.

Financiële administratie

Financiële admininstratie is erop gericht om alle financiële handelingen van een onderneming of privé persoon op een gestuctureerde wijze vast te leggen.

Managementinformatie

Met behulp van een managementinformatie (ook wel business intelligence) systeem wordt data verzameld en geanalyseerd met als uitvoerproduct kennis en informatie.

Salarisadministratie

Het verzorgen van de complete loonadministratie, opstellen arbeidscontracten, aan- en afmeldingen personeel, aangifte loonheffingen en pensioenadministratie.

Financieel advies

Goed financieel advies is van levensbelang voor de financiële gezondheid van een onderneming en van de ondernemer.

Belastingaangifte

Twijfelt u ook vaak of u alle gegevens wel op de juiste wijze heeft ingevuld? Laat uw belastingaangifte dan controleren of invullen en indienen door DFA.

Starters

U wilt een eigen onderneming starten? Wij willen u graag goed op weg helpen. Bent u nog niet op de hoogte van wat hier bij komt kijken, dan kunnen wij u hierbij helpen.

Rapportages

Het merendeel van het bedrijfsleven is niet verplicht tot een accountantscontrole op hun jaarcijfers. Het deskundig samenstellen van de jaarcijfers is echter wel een vereiste.

Strategiebepaling

DFA is een accountancykantoor met een blik naar voren. Dat betekent dat wij niet alleen naar het verleden kijken, maar het vizier juist op de toekomst richten.

Ondernemingsplan

Een ondernemingsplan, ook wel businessplan genoemd, is een plan voor het starten van een nieuwe of overnemen van een bestaande onderneming.
Contact

Voel je vrij om ons te bellen!

0492 795 314

Maandag - Vrijdag, 09:00 - 17:00

Begin te bellen
E-mailadres

Laat ons een bericht achter op
info@d-fa.nl,
en wij komen er snel op terug.

Begin te mailen
Adres

Bezoek ons op
Molenstraat 100
Helmond

Bekijk kaart